۱۳۹۱ تیر ۲۷, سه‌شنبه

وحشت از عقب نشینی حق حاکمیت ج. اسلامی است!



ادامه سیاست نظامی- اتمی جمهوری اسلامی به مرزها تعیین کننده تکلیف حاکمیت کنونی و حتی فراتراز آن، تعیین تکلیف موجودیت جغرافیای کنونی ایران نزدیک شده است.
علی خامنه ای و گروهی از فرماندهان سپاه و شمار اندکی از روحانیون وابسته به بیت رهبری هنوز نمی خواهند شکست و نتایج فاجعه بار این سیاست را بپذیرند. نه آن که نمی دانند، بسیار هم خوب می دانند کدام فاجعه را آفریده اند، بلکه از عقب نشینی وحشت دارند. این وحشت نیز، نه وحشت از امریکا و اروپا و خارج، بلکه وحشت از درون است. این وحشت از درون از دو سو مانند یک قیچی عمل می کند:
1- مردمی که باید به آنها پاسخ بدهند: مسئولان این همه پافشاری در ادامه سیاست نظامی و کشاندن کشور به ورطه کنونی کیستند؟ و جایگاه آنها پس از قبول این شکست در حاکمیت کجاست؟
2- نیروهای درون حکومتی که در سالهای اخیر زیر شدیدترین فشارهای سیاسی و امنیتی بوده اند. چه نظامی و چه غیر نظامی. آنها بصورت مدعی جدی به صحنه باز خواهند گشت. چه آنها که زندانی اند و چه آنها که بیرون از زندان اند. اینها نیز گریبان طراحان و ادامه دهندگان سیاست نظامی و اتمی را خواهند گرفت. خواست آنها نیز همان خواست مردم خواهد بود. یعنی: جایگاه کسانی که این سیاست را طراحی و اجرا و پیگیری کردند از این پس در کجاست؟
از سوی دیگر، وضع کنونی قابل ادامه نیست. روز به روز گرانی و فقر و بیکاری و بحران اقتصادی بیشتر می شود. فشارهای سیاسی و اجتماعی نیز در کنار فشارهای اقتصادی و فقر و بیکاری عمیق تر شده و با آن در پیوند قرار میگیرد. حکومت هر روز منزوی تر می شود و قدرت های خارجی هر روز مهاجم تر. این قدرت ها بدرستی شرایط داخلی را ارزیابی کرده اند و میدانند که مردم آماده فرصت برای سرنگونی حاکمیت کنونی اند و بیم دارند که این فرصت بدست نیروهای مترقی مذهبی و غیر مذهبی بیفتد. بنابراین ضرورت حمله نظامی و یکسره کردن کار و سپردن حکومت بدست چهره های دیگری متفاوت با چهره حاکمیت کنونی اما تابع و همسو با غرب روز به روز بیشتر می شود.
از سوی دیگر عوامل و شبکه های نفوذی غرب و اسرائیل در سراپای حاکمیت و در حساس ترین ارگان‌ها و نهادها، مشوق سیاست نظامی و ادامه وضع موجوداند و به انواع بهانه‌ها، طراحان سیاست نظامی و اتمی را تشویق به ادامه راه می کنند.
در چنین شرایطی است که اخبار مربوط به کشاکش ها در درون سپاه پاسداران بعنوان تعیین کننده ترین نیروی سازمان یافته جمهوری اسلامی جدی تر از هر زمان دیگری باید دنبال شود.
اخبار و اطلاعاتی درونی که در لابلای اخبار و اظهار نظرها طرح می شود کدامند:
از دوران پس از کودتای 22 خرداد که به گفته فرمانده سپاه پاسداران، برخی از اعضای سپاه از "آزمایش بصیرت" سربلند بیرون نیامدند، تا به امروز هشت تن از فرماندهان سابق سپاه در سنین حدود 50 سالگی به اشکال مختلف و به شکلی مشکوک در گذشته اند. هفته گذشته نامه یکی از فرماندهان سابق ... ادامه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر